NIEUWS

Sammy

Moore

Officiëel fanlokaal van Sammy Moore

Officiëel fanlokaal van Sammy Moore
DE GERMINAL in Aarschot is gebombardeerd tot officiëel fanlokaal van Sammy Moore. Sammy droomde al langer van zo’n fanlokaal. Gezien de prettige samenwerking met Kris Meervis de afgelopen maanden en de talrijke boekingen daar op jaarbasis, leek het dus niet meer dan logisch dat Sammy zijn voorkeur bij de GERMINAL lag.

Sammy

Moore

Nieuw album

Nieuw album
Het nieuwe album "MIJN EIGEN WEG", kan je o.a. kopen via iTunes,Google play en Bol.com.

Klik hier voor meer info over het nieuwe album

Sammy

Moore

Gezelligste café feest

Gezelligste café feest
Sammy Moore staat geregeld met Johan Veugelers en Danny Diëgo op het podium.

Deze 3 toppers gaan samen op pad door Vlaanderen en Nederland. In een 2 uur durende show vol leuke medleys en grote feestknallers, gaan zij de boel op stelten zetten : een groot meezingfeest voor jong en oud !

De hele show wordt gepresenteerd door Frederik Geeroms, gekend van Ment TV. Voor meer info & boekingen van deze show kan je terecht via www.gezelligstecaféfeest.be

Sammy

Moore

Sammy Moore en Michael Lanzo

Sammy Moore en Michael Lanzo
Fans die op 8 december 2018 het LIVE CONCERT van Sammy Moore mee beleefden, konden genieten van een prachtig duet.
Samen met Michael Lanzo bezorgde Sammy menigeen kippenvel door "YOU RAISE ME UP" te zingen in een bomvolle Sportoase in Rotselaar.

Door zoveel positieve reacties op de prestatie van beide heren , kon een hechte samenwerking niet uitblijven .

Twee van de krachtigste stemmen uit de Vlaamse muziekwereld gaan hun talenten bundelen voor een reeks sfeer- en ambianceoptredens  in het ganse land.

Een muzikale verwennerij van 2 X 45 minuten waarin Sammy en Michael hun bekendste solonummers brengen  doorspekt met  enkele knàllers van duetten ! Dit wordt PUUR GENIETEN !