NIEUWS

Sammy

Moore

Officiëel fanlokaal van Sammy Moore

Officiëel fanlokaal van Sammy Moore
DE GERMINAL in Aarschot is gebombardeerd tot officiëel fanlokaal van Sammy Moore. Sammy droomde al langer van zo’n fanlokaal. Gezien de prettige samenwerking met Kris Meervis de afgelopen maanden en de talrijke boekingen daar op jaarbasis, leek het dus niet meer dan logisch dat Sammy zijn voorkeur bij de GERMINAL lag.

Sammy

Moore

Sammy Moore live in concert

Sammy Moore live in concert
Heel wat mensen bebben interesse voor het Live Concert van Sammy op 8 december. De zitplaatsen zijn volledig uitverkocht. Staanplaatsen zijn nog wel beschikbaar via onderstaande link, tijdens de optredens en bij Mony & zonen op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. We garanderen een grootse show met tal van verrassende momenten en zijn er nu al van overtuigd dat iedereen nadien tevreden naar huis zal gaan.

Klik hier om tickets te bestellen.

Datum : zaterdag 8 december 2018
Locatie : Sportoase DE TOREN in ROTSELAAR

Sammy

Moore

Tweede album van Sammy Moore

Tweede album van Sammy Moore
8 december wordt tevens de voorstelling van het langverwachte 2e album van Sammy Moore , met oa alle toppers er op zoals HOU ME VAST , AFSCHEID, DOE NIET ZO SEXY, ZATERDAGAVOND, en alles wat tot dan nog op single uit komt!!

Sammy

Moore

Gezelligste café feest

Gezelligste café feest
Sammy Moore staat geregeld met Johan Veugelers en Danny Diëgo op het podium.

Deze 3 toppers gaan samen op pad door Vlaanderen en Nederland. In een 2 uur durende show vol leuke medleys en grote feestknallers, gaan zij de boel op stelten zetten : een groot meezingfeest voor jong en oud !

De hele show wordt gepresenteerd door Frederik Geeroms, gekend van Ment TV. Voor meer info & boekingen van deze show kan je terecht via www.gezelligstecaféfeest.be